Sağlık İçin Çal Sağlıklı Kal

Gönderen İl:Kırklareli

Uygulama Adı: Sağlık İçin Çal Sağlıklı Kal
Sağlık Tesisi Adı: Vize Devlet Hastanesi
Neden İhtiyaç Duyuldu: Covid-19 pandemisinde hastanemiz çalışanlarının motivasyonunu arttırmak amacıyla yapılmıştır.
Hangi Alanda Uygulandı (Polk, Servis, Acil, Ameliyathane, Lab, vb.,):Tüm personel
Ne zaman Uygulandı/ Sürekli mi?Sürekli
Nasıl Uygulandı? İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı olarak çalışan öğretmenlerin önderliğinde hastanemiz sağlık çalışanlarının katılımıyla hazırlanmış canlı müzik dinletisi düzenlenmiş ve sosyal medyada canlı olarak paylaşılmıştır. Aynı zamanda müzik dinletisi hastanemiz bekleme alanlarındaki monitörlerde yayınlanmaktadır.
Kim tarafından uygulanabilir? Tüm personel
Ne İşe Yaradı (Tercihen ölçülebilir değerler konulması, uygulama öncesi ve sonrası karşılaştırmaların yer alması): Hastanemiz sağlık çalışanlarının covid-19 pandemi döneminde moral motivasyonlarını etkileyerek hizmet sunumunda verimliliği arttırmıştır.
Uygulamada Karşılaşılan Problemler:Problem yaşanmadı.
Uygulama Yapmak İsteyenlere Tavsiyeler: Hangi Tip Sağlık Tesislerinde Uygulanabilir/Uygulanamaz( Genel Hast., ADSM, Dal Hast. Entegre): Tüm sağlık tesislerinde kullanılabilir.

• Sağlık İçin Çal Sağlıklı Kal 1.jpg
  • Sağlık İçin Çal Sağlıklı Kal 2.jpg